Thisted Ro- og Kajakklub

Simons Bakke 21-23 7700 Thisted

En Måned frem:

Lukket gruppe

Før man ror ud fra roklubben (både i eget og klubbens materiel) skal man skrive sig ind i Rolog'en. Det gør man på computeren ved tørrerummet.

Vores rovand er opdelt i flere katagorier:

Sikker vande: Området fra Roklubben hen forbi kasernen. Max til kasernes ydermole. Her må alle ro uanset kundskaber.

Daglig rovand: Ved ture udgående fra roklubben må man til daglig kun ro i området fra Sennels i nord til hytten i Skyum i Syd.

Hvis man ror kajak, skal man have bestået EPP2 kursus, for at  ro udenfor dette område.

Hvis man ror in-rigger, skal man min. have en roer, som har bestået langturs-styrmandseksamen for at ro udenfor dette område.

Der er mange smukke ture i området.

• Ud i naturen kan man se turen fra Amtoft i nord til Doverodde i syd.
  • Tur til Vandet Sø. En tur rundt i søen er på ca. 10 km. Man kan isætte kajakken ved parkeringspladsen ved Søvej se kort.
  • Tur på Hvidbjerg å. Delvis gennem Thy Nationalpark. Hele turen er på 40 km. Der er mulighed for at stå på åen i Sjørring By, ved Faddersbøl, ved Årup By, ved Ove sø og ved Morup Mølle By. Roning kun tilladt fra 1. juli til 15. september. Hele Turen går fra Sjørring til Krik (Agger).
  • Tur omkring Mors - Kystrutefolderen med 14 overnatningspladser kan rekvireres på Morsø Turistkontor tlf. 97 72 04 88